Rogius Advocatuur - aanpak

Aanpak

Zowel de Nederlandse als de Vlaamse ondernemer of vrij beroepsbeoefenaar vindt in de aanpak van Rogius Advocatuur een partner op het gebied van Nederlands recht.

Het speelveld van de ondernemer of vrij beroepsoefenaar (arts, advocaat, accountant, notaris, apotheker) bepaalt de strategie voor een belangrijk deel. Wat wil u en waarom lukt het nog niet? Daarom is voor goede advisering verdiepen in uw verhaal en uw omgeving essentieel. Roger Ritzen hecht dan ook aan een goed persoonlijk contact, waarom hij graag werkt aan de duurzaamheid van een relatie.

In combinatie met zijn jarenlange ervaring in juridische zaken en zijn analytisch vermogen, is Roger Ritzen vervolgens in staat in korte tijd de feitelijkheden juridisch te analyseren, om samen met de ondernemer tot een strategie te komen.

Kortom: Roger Ritzen komt snel tot de kern van uw zaak en voorziet u snel van praktische adviezen. Dat leidt tot een concreet actieplan, gericht op resultaat.

Bij zo’n op vertrouwen over en weer gerichte aanpak past dat de kostenstructuur transparant is; van tevoren worden de kosten besproken; dat kan zijn door indicaties af te geven of zelfs vaste prijsafspraken. Ook werken op basis van een verlaagd uurtarief met een succesfee als er een van tevoren bepaald resultaat wordt bereikt is mogelijk.